Известие

Collapse
No announcement yet.

Вътрешни дръжки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Вътрешни дръжки

Колеги,
    Имам едно питане - тези дръжки от снимката http://prntscr.com/4092qb как се свалят? Заедно с кората или от това, което е като капаче?
    Благодаря предварително!
    sigpicAlfa Romeo 147, 1.9 JTDm (120 ps) '07

...
    Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:57.

Comment

Благодаря ти много, колега.
      sigpicAlfa Romeo 147, 1.9 JTDm (120 ps) '07

Comment

...
        Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:57.

Comment

Извинявайте, че използвам темата, ама да не пускам нова - някой знае ли от каде мога да си купя нови такива, че моите са доста захабени ?
          Alfa Romeo 147 1.6 Twin Spark ECO 105 Hp

Comment

Освен под капачката има също болт и под копчетата за стъклата.
            А самата дръжка е залепена за кората.

Копчетата са на метални щипки/палци...внимателно с отвертка и излиза.
            Имай впредвид, че шофьорските копчета са хванати с винт за кората (да не се чудиш що не излизат).
            I came, I saw, I ran away screaming

Comment

Ако ще сваляте кората, не е необходимо да развивате болтчето вътре в тази капачка, ако искате само дръжката да свалите, да има болт под капачето, но не съм сигурен много какво точно държи. Със сигурност обаче мога да кажа, че има болт под тази капачка. Капачката не е на щипки или нещо подобно а влиза в нещо като канали (напред-назад). Вадете я с нещо меко, за да не нараните крехкия материал, недейте с отверката юргулешката, че след това стои грозно.

Comment

Първоначално публикувано от t0shet000 Покажи съобщение
                Извинявайте, че използвам темата, ама да не пускам нова - някой знае ли от каде мога да си купя нови такива, че моите са доста захабени ?

Виждал съм облепени с фолио, доста сполучливо. Предполагам, че може и да се боядисат.
                AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                sigpic

Comment

Дръжката е хваната(залепена) за кората . на шофьорската врата блока за управление на стъкла и огледала не го ръчкай с отверка- отвърташ всички болтове, после до средата вадиш от щипките и бъркаш отзад кората и избутваш блока за управление , като излезне разкачаш двете букси. Продължаваш с винта под него ... Болт имаш и зад капачката на дръжката за отваряне на вратата. Тапата на дръжката излиза лесно и без следи с макетно ножче и отвертка.

---------- Post added at 02:16 ---------- Previous post was at 02:08 ----------

В линка който ти е даден става въпрос за подмяна на външните дръжки на вратите. Тези на корите са хванати за тях и не можеш да смениш само тях , трябва комплект с кората да ги сменяш.

Comment

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                    Виждал съм облепени с фолио, доста сполучливо. Предполагам, че може и да се боядисат.
                    Може,боядисват се,виждал съм.....
                    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                      Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение
                      Може,боядисват се,виждал съм.....
                      ами честно казано за фолио не съм много навит... Мислех да ги обшия с кожа... С какво ги боядисват и ще се запълнят ли драскотините, тъй като има някои доста дълбоки?

Comment

Драскотините първо се зашкурват до основа. Няма как да се запълнят. То това е едно покритие, което става лепкаво с течение на времето. Идеята за кожата ми харесва. Ако ги направиш с такава, ще се изфукаш да ги видим и ние.
                        AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                        Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                        sigpic

Comment

FYI

http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-...r-handles.html
                          I came, I saw, I ran away screaming

Comment

Ето това са ползвали колегите от английския форума за дръжките и конзолите за прозорците, който колегата по-горе е постнал.

http://www.plastidip.bg/product.php?id=13

Comment

Първоначално публикувано от zombiran Покажи съобщение
                              Ето това са ползвали колегите от английския форума за дръжките и конзолите за прозорците, който колегата по-горе е постнал.

http://www.plastidip.bg/product.php?id=13
                              Ехеее колега сигурно ли е, че с това нещо се постига същия ефект като от английския форум ? Защото тъкмо бях започнал да се оглеждам за тапицер във варна. Имаш ли представа как е на допир или не си имал пряк контакт? 35лв не са кой знае колко много, но ако е гадно на допир не си струва.

Comment

Working...
                              X